Zalige strandyoga

 

unnamedIedere zomer geef ik van begin mei tot half september een aantal buitenyogalessen per week. Voornamelijk op het strand. Lees deze informatie even goed door. Aangepast aan het weer bestaat een les uit zachte hatha, langzame flow, adem en ontspanning. Neem zelf een badlaken mee en kleed je in laagjes, zodat je het niet koud krijgt. Of een strandyogales daadwerkelijk doorgang vindt, hangt zowel af van het weer als van het aantal aanmeldingen. Aanmelden is dus noodzakelijk! Geef je op voor een verzendlijst in WhatsApp: klik hier.

info via 06 43 55 60 69.

Ik nodig je uit:

  • Goedereede: dinsdagavond 19.30 uur, recreatiepark, Doelweg 35. Vanaf 1 juni.
  • Tinte: woensdagochtend 9.30 uur, Pansersdijk 5. In en/of naast de yurt. Vanaf 1 mei.
  • Oostvoorne: donderdagavond 19.30 uur Strandje tegenover restaurant de Duinrand, Strandweg 3. Vanaf 23 mei.
  • Ouddorp: Vrijdagochtend 10.00 uur bij Beachclub ’t Gorsje, begin van de Brouwersdam. Prachtige baai met een werkelijk uniek uitzicht! De parkeerplaats komt na een  paar 100 meter na het wildrooster, aan de linkerkant op het parkeerterrein, weg oversteken… VOORZICHTIG… ACHTUNG… kort duinpad… Vanaf 3 mei.
  • Ouddorp: Zondagochtend 10.00 uur bij Strandtent Iloon, Groenedijk 34a, strand 3e Blok in . Een magisch strand met heel zacht zand! Volg niet je navigatie, maar volg de Vrijheidsweg richting de vuurtoren, rechtsaf Groenedijk en niet Groeneweg. Heel groot parkeerterrein. Prachtig duinpad… calculeer wat extra (geniet)tijd daarvoor….! Vanaf 5 mei.

info via 06 43 55 60 69.

Op sommige locaties is er ook na afloop gelegenheid om koffie of thee te drinken voor €1,00/€1,50 om elkaar in alle rust te ont-moeten.

€ 10,00 per les, graag contant en gepast betalen aan het begin van de les. Voor €40 euro kun je een 5-lessenkaart aanschaffen.

“Yoga op het strand is anders dan binnen, alsof er een dimensie bijkomt.
De helende kracht van de natuur natuurlijk!”

We genieten simpelweg van de schoonheid van de natuur. Zand, golfslag, meeuwen, wind, zon…..Er is ook een soort moeiteloosheid. Beachlife is easy… We komen makkelijker in een andere Zijnstoestand. Stiller. We voeden onszelf. Er is ruimte genoeg voor een ieder. Tijd valt weg. De ontspanning treedt makkelijker in. Vanuit deze ontspanning kunnen we onze energie vrijelijk laten stromen en ons energielichaam ook laten uitdijen. Dat is een fijne gewaarwording. We weten ons verbonden met Al-wat-is (afgescheidenheid is een illusie) en we weten ons gedragen door de Aarde. En zo kunnen we ook weer makkelijker stromen en het goede zien. Een diep besef van vertrouwen daalt in: “het is goed”.

Aanmelden kan, door je op te geven voor de verzendlijst. Klik hier daarvoor.

Ik kijk naar je uit!