Individuele begeleiding

Leven is voelen en voelen is leven… daar is rust en bewustzijn voor nodig…

 

Yoga bij herstel

Herstel is een heel persoonlijk proces.

Iets ernstig ontregelends meemaken als een lichamelijke ziekte, een psychische kwetsbaarheid of een verlieservaring doet pijn, maakt angstig, het is dan moeilijk om (weer) te vertrouwen op jezelf en op het leven. Ook kan je door hardnekkige of repeterende klachten erachter komen dat je al heel lang ‘iets’ met je meesleept of meedraagt. Je voelt de noodzaak het stukje bij beetje te gaan loslaten.

Yoga en meditatie kunnen je veel handvatten bieden om uit de stagnatie te komen. Weer meer te durven gaan stromen. De natuurlijk neiging van de mens is om weg te gaan van de pijn, toch ligt in het aangaan van de pijn, die vaak als bevroren of versteende plekken in het lichaam te voelen zijn, de sleutel tot vlot getrokken worden. In de privésessies wordt niets geforceerd. We werken vanuit liefdevolle vriendelijkheid en diep respect voor het lichaam. Dat wat aan het licht komt, mag gezien, gehoord en uiteindelijk geheeld worden.

Ervaring van een cliënte:

Nadat ik met een burn-out thuis was komen te zitten, heb ik een reeks privélessen bij Jacqueline gevolgd. Mede dankzij deze sessies krabbelde ik langzaam maar zeker op. Jacqueline schept een veilige omgeving waarin ze je met persoonlijke aandacht en rustige (ademhalings)oefeningen tot je kern laat komen. Ik kwam tot inzichten over mijzelf die me verder hebben geholpen. Daar ben ik Jacqueline dankbaar voor.

Ik gebruik ook creatieve werkvormen zoals dans, zang, boetseren en collage maken.

Schrijf je herstelverhaal: schrijven vanuit je hart.

Ieder mens is een verhaal. De rode draad in je herstelverhaal is je eigen leven. Jouw leven is uniek.

Als onderdeel bij ‘yoga bij herstel’ of als op zichzelf staand proces.  Schrijven over jouw levenservaringen, tegenslagen en uitdagingen.  Je geeft jezelf toestemming om het naar buiten te brengen. Alleen jij kan jouw unieke verhaal vertellen.

Vertellen is verwerken.

Tijdens het schrijven ontdek je veel over hoe je bent omgegaan met je ervaringen tot nu toe. Het toont jou je krachten en kwaliteiten. Dus het is niet alleen een verhaal over pijn, gemis en verdriet maar ook over mogelijkheden.

Je wond wordt omgezet in je kracht. Dat is transformatie.

Taal is zeg maar echt mijn ding. Ik begeleid je graag in het schrijfproces.

 

Jouw persoonlijke yogaplan

Vanuit een open, onderzoekende mind jezelf leren kennen middels yogahoudingen.

Wat is jouw intentie waarmee je op je mat stapt? Wil je leniger worden? Meer mindfull in het leven staan? Omgekeerde houdingen leren? Beter geaard zijn? Controle loslaten? Is er een specifieke houding waar je ontzettend mee worstelt? Mooi, dat is goed nieuws 😉 Samen onderzoeken we wat er nodig is om dit stukje te ‘masteren’. Dat is vooral leuk. Er is vaak veel meer mogelijk dan jij denkt.

De uitnodiging is om uit je comfortzone te stappen. Dat is namelijk waar de magic happens!

Zwangeren kunnen bij mij terecht voor begeleiding. Bewust je zwangerschap doormaken geeft rust in je basis in het nu,  geeft je tools (adem) voor tijdens de bevalling en mooie herinneringen voor later. En is ook een onbeschrijflijk goede start voor je kindje.

Tijden in overleg. Bij jou of bij mij thuis.

Een sessie van één uur kost € 40,00 ex 21% BTW en ex reiskosten.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, vul dan onderstaand formulier in of app me op 06 43 55 60 69.

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Jouw telefoonnummer (niet verplicht)


Jouw bericht